Εγγραφείτε στα NewsLetters4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου & Αφήγησης

 

 

 

Εργαστήρι αφήγησης με την Φρανσουάζ Ντιέπ


 

 

"Πώς να αφηγούμαστε σε μικρά και πολύ μικρά παιδιά"

 

 

Κυριακή 7 Μαΐου 2017


11.30 -14.30

 

 

 


 

Η Γαλλίδα αφηγήτρια είναι γνωστή για την ικανότητα της να κερδίζει το ενδιαφέρον και την συγκέντρωση μικρών και μικρότερων παιδιών με το ύφος, τις τεχνικές και το περιεχόμενο των παραδοσιακών ιστοριών της.
Στο σεμινάριο αυτό θα μας μεταφέρει την εμπειρία και την γνώση της από αφηγήσεις που έχει πραγματοποιήσει σε όλο τον κόσμο.
Επιμέλεια – μετάφραση Στέλιος Πελασγός

Απαραίτητη η κράτηση θέσης: 210 5222181, 6942420062Περισσότερες πληροφορίες για τη Φρανσουάζ Ντιέπ
Η Φρανσουάζ Ντιέπ είναι αφηγήτρια, βιβλιοθηκάριος και συγγραφέας. «Δεν άκουσα παραμύθια μικρή, λέει. Διάβαζα αχόρταγα και αυτό με βοήθησε να χτίσω την προσωπικότητα μου. Άκουγα τις ιστορίες ζωής και τις αναμνήσεις των ανθρώπων γύρω μου. Όταν έγινε μητέρα ανακάλυψα τις ιστορίες για παιδιά κι όταν έγινα βιβλιοθηκάριος ανακάλυψα την ανάγκη της προφορικής αφήγησης και ξεκίνησα την μαθητεία μου.» Αφηγείται επαγγελματικά από το 1990 σε διάφορους χώρους από την Ευρώπη ως την Αφρική και έχει γράψει βιβλία για παιδιά και συλλογές λαϊκών ιστοριών. Έχει συλλέξει και εκδώσει λαϊκά παραμύθια από την Μπουρκίνα Φάσο και την Δυτική Αφρική. Είναι δημιουργός του Διεθνούς φεστιβάλ αφήγησης «Palabrages».


 

Δηλώσεις συμμετοχής: 210 5222181, 6942420062

 

 

 

 

 

 

Με την υποστήριξη:


 

 

 

 

Χορηγοί επικοινωνίας: